JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

Hosted Exchange 2010

Många företag lider av för liten kapacitet medan andra gör onödigt stora investeringar som inte ger något mervärde för verksamheten.
Hosted Exchange har fördelar för företag som vill slippa administrera, uppdatera e-postservrar, ansvara för säkerhet, nätverk och dagliga backuper.
För företag med en varierande personalstyrka eller som är geografiskt utspridda är det bra att enkelt kunna anpassa antalet användare och kunna dela information smidigt.

Dessutom betalar ni endast för det ni verkligen behöver. PDJ DataTeknik´s Hosted Exchange ger fördelar till alla företag.


För de flesta företag så är e-post kommunikationen det främsta och viktigaste verktyget. Utan e-post så stannar verksamheten med stora kostnader som följd. Genom att välja en Hosted Exchange lösning från PDJ DataTeknik så säkerhetsställer du att du alltid har obehindrad tillgång till en e-post lösning som lever upp till dina krav.
Tillsammans med mobiltelefon, kalender och full Outlook funktionalitet så kan du spara in på din tid. Det är också en extremt kostnadseffektiv lösning där man sparar in de stora årliga kostnaderna på lokala servrar, serverrum, programlicenser, el och It-tekniker.Har du en IPhone eller någon annan mobiltelefon och vill synkronisera din kalender och e-post?
Kontakta oss för mer information hur man går tillväga.

 

Vi har delat upp våran Hosted Exchange tjänst i 3st olika grundpaket. Varje grundpaket anpassas storleksmässigt efter behov upp till 10Gb.

Basic - Grund med enbart POP och Outlook Web Access.

Standard - Komplett hosted exchange tjänst med alla funktioner.

Standard + Licens - Lika som standard med en programlicens för Outlook eller Entourage,